ANB Baliu
ANB Baliu është një kompani private që ju ofon klientëve pajisje shtëpiake nga druri duke filluar nga kuzhinat komplete sipas porosisë, shkallëve klasike dhe ovale (rrethore), parketit dhe mobilieve të ndryshme. Prodhimet tona veçohen për kualitetin e tyre me lëndën e parë të importuar nga vendet perendimore (Gjermani dhe Zvicër), si dhe për funksionalitetin e tyre.
http://www.anb-baliu.com

Dardania Model
Prodhojmë dyer të të gjitha modeleve dhe dritareve sipas modeleve Sllovene me xhama termopan dhe me kapak.
http://www.dardaniamodel.com

DPZ Beha-N
Njoftojmë se jemi prodhues te vozeve (fuqive) te drurit per deponimin dhe ruajtjen e veres dhe rakise. Vozet jane nga druri i Bungut dhe jane me madhesi (vellime) prej 10 20 30 50 100 200 300 dhe 500 litrash. Andaj urdheroni Ju mirepresim.
http://www.beha-n.com

EUROPARKET
EUROPARKET - kompani me pervoj shum vjecare ne lemin e prodhimit dhe montimit kualitativ. Posedon nje staf mjafte profesional dhe nje vizion per te ardhmen. Ofrojme parket me standartet te larta dhe me kualitet.
http://www.euro-parket.com

Fabrika e Mobileve "ALBANIKU"
Fabrika e Mobileve "ALBANIKU" gjindet ne PEJE perkasisht Vitomirice . Fabrika eshte si vazhdimsi e firmes "DRURI IMPEX" e themeluar ne vitet e 90-ta me te njejten veprimtari. Dita dites jemi me modern dhe kemi filluar me prodhimin e Dhomave te Fjetjes , Regallave , Paradhomave , Vitrinave , Komodave , e Tavolinave te ndryshme.
http://www.albaniku-ks.com

Galanteria
Galanteria është ndërmarrje private e cila prin në prodhimtarinë e drurit në tregun e Kosovës. Modelet tona të reja, së bashku me punën profesionale dhe kualitetin e lartë të prodhimit, shpejtojnë ritmin e zhvillimit të industrisë sonë. Galanteria ofron prodhime për zyre, shkolla, hotele si dhe prodhime sipas kërkesave të konsumatorit për nevoja specifike të tij.
http://www.galanteria-ks.com

Gateri
Prodhojme dyer, dritare, shkalle me parmake, veshje te shkalleve te betonit me dru, konstruksione te shkalleve te drurit, banaqe per kafeteri, hydbe te xhamaiave, tavolina, komodina, dhoma pritje, dhoma gjumi, kuzhina, paradhoma, veranda etj. me cilesi te larte nga keto lloje te drurit: bungu, qarri, molika, ahu, bredhi, pisha, arra, qershia, blini etj. Punojme dyer te oborrit ( kapixhik).
http://www.gateri-ks.com

Ukaj Company
Tani për tani ndërmarrja për përpunimin e drurit UKAJ është më e fuqishmja në tregun shqiptar, dhe me një eksperiencë shumëvjeqare dhe traditë për përpunimin e drurit të ahut dhe bungut. Me punën tonë ju sjellim cilësi më të larta, bukuri në shtëpinë tuaj dhe siguri të garantuar.
http://www.ukaj.com

World of Furniture
E themeluar ne vitin 1995, World of Furniture ka arritur te jete sot nje kompani e re dhe dinamike, gjithmone e gatshme te interpretoje tendencat e fundit ne tregun e mobiljeve, te shprehura ne termat e produktit dhe sherbimit. Firma mbeshtet filozofine ne modelin e njohur “orientuar tek sherbimi”. Ajo ka ndertuar nje sistem kuptimplote kompani-produkt-shperndarje, e gatshme te plotesoje kerkesat estetike dhe funksionale te çdo klienti ne menyre individuale.
http://www.mobilje.net