Euroterm
Euroterm ju ofron material për nxemje qendrore te prodhuesve te njohur si: Centrometal, CTC, Rotex, Vaillant, Global, Herze, Esbe, etj. Disa nga produktet qe ne ofrojmë janë: Kaldaja e temperaturës së ulët nga qeliku i derdhur, Flakadani me vaj, Flakadani me gas, Kaldaja e nxemjes EKO-CKS, Kaldaja e kombinuar e nxemjes EKO-CK, EKO-CKB, STEB - BOJLER INOX; Nxemje+ Rrymë +Solar, etj.
http://www.faqeteverdha.biz/euroterm/

Meritaterm
Është ndërmarrje e specializuar me përvojë disa vjeçare për shitjen e materialit për nxemje qendrore. Te ne mund të furnizoheni me të gjitha llojet e prodhimeve të prodhuesve Europian dhe vendorë. Njëkohësisht jemi përfaqësues të Kompanisë greke për prodhimin e pajisjeve për ftohje/ngrohje INTERKLIMA ( fankoilerë, çillerë, kalorifer, klima, etj. ).
http://www.meritaterm.com

Shoqeria "Luma - al" sh.p.k
Shoqeria "Luma - al" sh.p.k me seli ne Tirane e Kavaje, operon prej vitesh ne fushen e ndertimit dhe sherbimeve imobiliare. Gjithashtu edhe me disponibilitetin e nje agjensie turistike me po te njejtin emer "Luma- Al" organizon udhetime dhe ture.
http://www.luma-al.com/firma/index.html