Modë dhe Përkujdesje
Artikuj të ndryshëm për moden dhe përkujdesjen personale. Trendet e fundit të modës, Fashion, Stil, Grim, Si te dukeni bukur, Si te jeni më tërheqëse, cfarë duhet të vishni dhe cfarë jo, si dhe shumë gjëra tjera...
http://www.kapsit.com/view/12/mode__perkujdesje/1.html

Sekrete Bukurie
Sekrete dhe Keshilla per femra dhe mashkuj. Beauty and fashion, mode, fustane nuserie,fustane mbremje,keshilla per lekure,keshilla per floke, etj.
http://www.sekretebukurie.com