Albi Center
Albi Group është kompania, nën ombrellën e së cilës operojnë kompanitë Albi Commerce dhe Albi Center. Êshtë themeluar në fund të vitit 2006 pasi është bërë hapja e Albi Shopping Center, kurse deri atëher është njohur vetem si Albi Commerce. Albi Commerce ka depon e saj me shumicë në Prishtinë e cila është distributor i disa brendeve të njohura, gjithashtu në tregun e Kosovës konkuron me brendin e saj Albred.
http://www.albicenter.com/

DARD Cosmetics
Ofron produkte higjenike te shumellojshme.
http://www.dardcosmetics.com/

Dardcosmetics
Pastë për dhembë, shampoo, sapun i lengët, vata hixhenike, ujë xhamash dhe mjete tjera për higjienë.
http://www.dardcosmetics.com

Diamond
Ndërmarrja Diamond përfshin një gamë të gjerë të artikujve nga qelqi dhe porcelani për nevoja shtëpiake, pelena për fëmijë DIANA dhe VIP BABY, si dhe vatat për femra DIANA.
http://www.diamond-ks.com

Diamond Ks
Ndërmarrja Diamond u themelua në vitin 1999 ku filloi furnizimin e tregut kosovar me produktet për nevoja shtëpiake të firmës së njohur turke PASABAHÇE, me një numër të madh produktesh nga qelqi. Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit, në vitin 2004 ndërmarrja Diamond fillon me shpërndarjen në tregun kosovar të një artikulli shumë të nevojshëm nga kompania e njohur turke PAKSEL: pelena për fëmijë DIANA, me kualitet të lartë dhe çmim shumë të arsyeshëm për tregun kosovar.
http://www.diamond-ks.com/home.htm

EBC Company
EBC Company përkujdeset për pamjen tuaj!
http://www.ebc-company.net

EXCLUSIVE Group
EXCLUSIVE Group - Shoqëria Exclusive u formua në vitin 1989 në Prishtinë, si një shoqëri e vogël për shpërndarje. Me kalimin e viteve, Exclusive u rrit në një shoqëri të mirënjohur dhe të respektuar që përfaqëson kompani ndërkombëtare. Sot, njësitë e biznesit të Exclusive Group operojnë në industri të ndryshme në tregjet e Kosovës dhe Shqipërisë. Exclusive Group zotëron një flotë të madhe makinash, dyqanesh, magazinash dhe shpërndan mijëra produkte farmaceutike, kozmetike, dhe shtëpiake.
http://www.exclusive-team.com/advcms/?id=10,0,0,1,a

Inter Trade Slatina
Inter Trade Slatina - Pajisje profesionale për higjienë.
http://www.its-ks.com

Inter Trade Sllatina
Inter Trade eshte kompani provate qe ofron pajisje dhe produkte higjenike te kualitetit te lart.Pajisjet dhe produktet qe ofron ITS jan te prodhimit te njohor botror Katrin dhe Jofel.
http://www.its-ks.com/

MACHO Cosmetics & fashion shop
Shitorja e produkteve kozmetike dhe bizhuteris në qytezen e Sharrit. Ndërmarrje për prodhimin e ambalazheve plastike dhe nga kartoni.
http://www.macho-sharr.com