Albi Center
Albi Group është kompania, nën ombrellën e së cilës operojnë kompanitë Albi Commerce dhe Albi Center. Êshtë themeluar në fund të vitit 2006 pasi është bërë hapja e Albi Shopping Center, kurse deri atëher është njohur vetem si Albi Commerce. Albi Commerce ka depon e saj me shumicë në Prishtinë e cila është distributor i disa brendeve të njohura, gjithashtu në tregun e Kosovës konkuron me brendin e saj Albred.
http://www.albicenter.com/

Albulena Imbex
AlbulenaImbex ju munduson te bleni produkte me nje loje shperblyese ku gjindet ne shume pika ne Kosove.
http://www.albulenaimpex.com/

EBC Company
EBC Company përkujdeset për pamjen tuaj!
http://www.ebc-company.net

MACHO Cosmetics & fashion shop
Shitorja e produkteve kozmetike dhe bizhuteris në qytezen e Sharrit. Ndërmarrje për prodhimin e ambalazheve plastike dhe nga kartoni.
http://www.macho-sharr.com

Sekrete Bukurie
Sekrete dhe Keshilla per femra dhe mashkuj. Beauty and fashion, mode, fustane nuserie,fustane mbremje,keshilla per lekure,keshilla per floke, etj.
http://www.sekretebukurie.com/