BEPASSION
Rrjeti i Studiove të bukurisë "PASSION" ofron këto shërbime: Prerje, Prerje me flakë, Fenirim, Ngjyrosje, Shatir, Zgjatje të flokëve ( extension), Frizura të ndryshme, Grim, Rregullim të vetullave, Mbjellje të thonjëve,Manikir, Pedikir, Masazhë relaksuese, Tretmane anticeluliti, Tatuazhe të përkohshme, Depilim, Solarium.
http://www.bepassion.com

Comely Salon
Salloni me komplet ne Kosovë.
http://www.comely-salon.com

QEI - Qendra Estetike Italiane
QEI - Qendra Estetike Italiane me teknologjinë me moderne (Laserike) ofron këto trajtime estetike: Depilim të përhershëm, Mënjanim i njollave në lëkurë, Mënjanim i njollave te akneve, Regjenerim i lëkurës, Depilim me termo elektrolizë, Depilim klasik me dyll dhe krema, Tretmane me parafinë, Pedikir, Manikir.
http://www.qeiprishtina.com

Qendra estetike VIP LINE
Qendra estetike VIP LINE ,ofron sherbime te specializuara te fytyres dhe trupit . Eshte qendra e vetme ne Tirane, e cila punon ekskluzivisht me partneritet Italian dhe gjendet ne zemer te Tiranes, ne zonen e Ish-Bllokut, qe prej Shkurtit 2005.
http://www.viplinealbania.com

Vesa’s Hair Studio
Vesa’s Hair Studio - Sallon Bukurie.
http://www.vesashairstudio.com

VIP Line Center - ALBANIA
Qendra estetike VIP Line eshte hapur ne Shkurt 2005, si rezultat i bashkepunimit ekskluziv me kompanine e mirenjohur italiane te aparaturave estetike VIP. Aparaturat VIP dhe produktet EJ Cosmetics mund t'i gjeni ekskluzivisht vetem ne qendren VIP Line. Nese deshironi te trajtoheni prane qendres sone, Ju mjafton vetem te lini nje takim per te testuar masen tuaj trupore ose lekuren e fytyres suaj perpara se t’i nenshtroheni trajtimit. Te gjitha keto kryhen falas
http://www.viplinealbania.com/al/index.html