BEPASSION
Rrjeti i Studiove të bukurisë "PASSION" ofron këto shërbime: Prerje, Prerje me flakë, Fenirim, Ngjyrosje, Shatir, Zgjatje të flokëve ( extension), Frizura të ndryshme, Grim, Rregullim të vetullave, Mbjellje të thonjëve,Manikir, Pedikir, Masazhë relaksuese, Tretmane anticeluliti, Tatuazhe të përkohshme, Depilim, Solarium.
http://www.bepassion.com

ProTattoo
10 Arsye pse duhet të bëni Tattoo në ProTattoo: 1. ProTattoo është studioja e parë profesionale për tattoo-im dhe pirsing në Kosovë, 2. ProTattoo ka mbi 10 vjet përvojë në tattoo-im dhe pirsing, 3. ProTattoo është studioja më e pastër dhe më e sigurtë e tattoo-imit dhe pirsingut në Kosovë, ...
http://www.protattoo.eu