BalConD | Shijo me shume !
BalConD - Produkte Ushqimore per Femijë...
http://www.balcond.net/

EUROFOOD
Kompania "EUROFOOD" me seli në Prizren është themeluar në vitin 1999. Veprimtaria themelore e kompanisë është tregtia me shumicë e prodhimeve, si dhe prodhimi i keçapit, majonezit dhe uthullës.
http://www.euro-food.org