Bar Restorant IDROMENO
Bar Restorant IDROMENO - Shkoder - Albania.
http://www.idromeno.com

Bar Restorant Piceri
Mire se vini ne restorantin me luksoz dhe tradicional ne shkoder. I vendosur ne bregun e lumit te Bunes, ai shquhet per freskin e ajrit, pamjen madheshtore qe ka, gatimin tradicional dhe mesdhetar si dhe per kantinen e pijeve me te mira ... Jeni te mirpritur ne cdo moment ....
http://www.buna-park.com/

Restaurant Xix
Restaurant Xix gjendet në qender te Prishtines. Sherben ushqim Italian dhe vendor. Pizzat dhe specialitete tjera pjeken ne furre me dru. Gjithashtu ofron sherbim me porosi tek klienti. Interneti gratis.
http://www.xixonline.com