Birra Tirana
Birra Tirana eshte ndertuar ne vitin 1960. Nga viti 1960 ka prodhuar dhe shitur birre te tipit Pilsen Bjonde dhe Brune. Birra Tirana prodhohet nga 100 % Malto, Lupolo ne forme peleti aromatike dhe Bitter. Uji ka qene dhe eshte uji malor i burimeve te Selites, dhe maja e birres.
http://www.birratirana.com

Birraria Hugos
Birraria HUGOS Dardanë
http://www.birrahugos.com

Bota e Veres
Vere te prodhuesve me ne ze nga e gjithe bota, me çmime per te gjitha llojet e kerkesave. * Paketime per dhuratat tuaja per 1,2 e 3 shishe vere. * Shporta te formave e dimensioneve te ndryshme, ku perveç veres qe zgjidhet sipas preferencave tuaja do te keni dhe artikuj te tjere te zgjedhur per kete rast.
http://www.botaeveres.com

Frutex
Veprimtarinë e filloj në vitin 1994. Merret me prodhimin e pijeve joalkoolike dhe freskuese, kurse nga muaji maj i këtij viti (2006) filloj edhe veprimtarinë e re me prodhimin e pijes energjike (energy drink) RED EAGLE të ambalazhuara në kanaqe 0.25l.
http://www.frutex-ks.com

Konjak Skënderbeu
“ADOL” sh.p.k. është i vetmi subjekt i autorizuar ligjërisht nga organet kompetente shtetërore shqiptare për prodhimin dhe ambalazhimin e konjakut “ Gjergj Kastrioti Skënderbeu”.
http://www.konjakskenderbeu.al

Red Bull
Faqja zyrtare e Red Bull ne Shqiperi.
http://www.redbull.al