Boze tradicionale Shqiptare
Ne jemi prodhues të bozës shqiptare, një pije joalkoolike e famshme që vjen me varietetet e saj në Ballkan e Turqi.
http://www.pacaraboza.com

FLUIDI
FLUIDI ka filluar prodhimin e saj në shtator të vitit 1994, me prodhimin e “Extra lëngjeve” të gazuara në ambalazhë plastike prej 1.5 litrash, duke i plasuar me sukses kryesisht në tregun vendor. Me rritjen e kërkesave FLUIDI ka bërë rritjen e kapaciteteve të saja duke lansuar teknologjinë më bashkëkohore nga shtetet e zhvilluara. Kështu, në vitin 1997 FLUIDI ka lansuar linjën për prodhimin e lëngjeve të pagazuara në foli alumini prej 0.2 litra, si dhe teknologjinë për prodhimin e ambalazhës plastike.
http://www.fluidi.net

Frutex
Veprimtarinë e filloj në vitin 1994. Merret me prodhimin e pijeve joalkoolike dhe freskuese, kurse nga muaji maj i këtij viti (2006) filloj edhe veprimtarinë e re me prodhimin e pijes energjike (energy drink) RED EAGLE të ambalazhuara në kanaqe 0.25l.
http://www.frutex-ks.com

Frutti
Veprimtaria kryesore e ndërmarrjes "Frutti" është prodhimi i pijeve: si lëngje natyrale nga fruti , prodhim qumështi dhe prodhim ushqimi për fëmijë.
http://www.frutti-ks.com

Laberion
Laberion është edhe prodhuesi i parë kosovar i lëngjeve natyrale në ambalazhe Tetra Pak. Fabrika për prodhimin e lëngjeve në kompleksin e vet ka të ndërtuara objekte prodhuese dhe përcjellëse me infrastrukturë shumë funksionale në sipërfaqe prej 5000 m2 e cila është në rritje të vazhdueshme paralelisht me shtimin e kapaciteteve prodhuese dhe zhvillimin e ndërmarrjes.
http://www.laberion.com

Royal Crown Cola
Duke u bazuar në përvojën mbi 10 vjeçare në prodhimin e pijeve freskuese joalkoolike të shumë llojeve dhe shijeve, duke e mbuluar tregun e Kosovës me mbi 80%, na lindi ideja që shijet e konsumatorëve tanë ti kënaqim me diçka edhe më të mire. Ishte ëndërr e jona e kahmotshme që ta marim licencën për prodhimin e pijes më të mire në SHBA RC Cola dhe kjo endërr për një kohë të shkurtër u kthye në realitet, duke marrë Licencën nga kompania “ROYAL CROWN COLA INTERNATIONAL” nga Kolumbusi, shteti Xhorxhia I SHBA-ve, me të drejtë distribuimi të RC Colës në 4 shtete: Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Serbi.
http://www.rccola-f.com

Ujë Kllokoti
Kllokoti gjindet në mes të rrugës Ferizaj-Gjilan. Ujë Kllokoti është ujë mineral natyral me përberje optimale minerale i cili gjatë pirjes ka shije shumë të mirë dhe sjell freski. Dioksid karboni(CO2) që i shtohet është 100 % natyral.
http://www.bk-ujekllokoti.com

Uji Mineral dhe Natyral "DEA",
Makrolokacioni ku është ndërtuar Fabrika e Ujit Mineral dhe Natyral "DEA", gjendet në shputat e masivit të bjeshkëve të Zhegovcit, në perëndim të qytetit të Gjilanit, ndërsa mikrolokacioni i vendburimeve është brezi i gjerë malor i fshatit Ponesh.
http://www.ujidea.com

Uji Natyral Mineral Glina
Uji Natyral Mineral Glina.
http://www.glina.com

Vitamin MIX
Një gotë VITAMIN MIX e përmbushë dozen e rekomanduar ditore për vitamina.
http://www.vitaminmix.net

Shko tek faqja: 1 2