AS OIL M1
Kompania AS OIL M1 është formuar në vitin 2002 me seli në Prishtinë dhe nga viti 2002 është i vetmi përfaqësues i autorizuar i ExxonMobil për programin e gjërë të vajrave Mobil dhe ESSO për Kosovë dhe Maqedoni.
http://www.asoilm1.com

Degert Auto
Degert Auto eshte kompania me e madhe e importit te lubrifikanteve dhe pjeseve te kembimit te veturave,furgonave,kamionave dhe autobuzave ne shqiperi.
http://www.degertauto.com

N.T.SH.N PATRONI
Kompania Patroni eshte nje kompani qe merret me furnizimin dhe deponimin e derivateve te naftes benzines vajrave motorike etj.Ne ju ofrojm shume sherbime ne pompat tone ne shume qytete te Kosoves (Pompa ne Vragoli, komuna e Fushe Kosoves dhe Pompa ne Komran, komuna e Drenasit) po ashtu ju furnizojme me shume derviate
http://www.patroni-ks.com

Renault Centre
Shitja e automobilave te ri me garancion si dhe automobilave pak te përdorur me Garancion. Si dhe servisimi i automobilave dhe shitja e pjesevë rezervë me garancion. Distributor për Kosovë i vajrave motorike ELF.
http://www.renault-centre.com

Valvoline
Valvolubi është distributor i vajrave Valvoline. Valvoline është emër që kërkon pak prezentim, ngase është brandi më i vjetër ne industrinë e vajrave, si dhe lider botëror në prodhimin e produkteve automobilistike me performanca të larta, lubrifikante komerciale, industriale dhe produkte të ndryshme për mirëmbajtjen e automjetit tuaj.
http://www.valvolineks.com