Auto Servis “VALI”
Auto Servis “VALI” është një nga AutoServiset më profesionale në Kosovë. AS VALI Ka filluar punën me 11.11.1999 në Prishtinë. AS Vali është formuar nga pronari i saj Valdet Krasniqi i cili në fillim startoi me një Automekanik profesional dhe 3 teknik. Pas shumë sfidave dhe një pune të kryer me profesionalizëm të lartë AS Vali arriti që të mbijetoj nga Konkurenca e madhe në këtë fushë dhe arriti që të krijoi imazh dhe reputacion të një Autoservisi profesonal.
http://www.asvali.com

Autonet
Kompania Autonet nje kompani prestigjoze ne fushen e shitjes se automjeteve, pjeseve te kembimit, rrjetit te serviseve te autorizuara dhe dhe asistences ne rruge.
http://www.autonet.al

Euro Servisi
"EuroFood-Remont Servisi" është përfaqëues general i automjeteve të: Fiat, Alfa Romeo dhe Lancia me 0 km, servisimi dhe pjesët rezerve, shitja e të cilëve bëhet përmes kredisë deri në 60 muaj. Po ashtu është edhe përfaqësues i kompanisë së sigurimeve Dukagjini.
http://www.euro-servis.com

Molika Company
Molika Company është përfaqesues eksluziv i dyerve dhe dritareve të prodhimit Gjerman EURO-MEETH.Njëkosisht te Molika-Company mund të porositni dyer dritare dhe vitrina jasht standardit me të njejtin dimenzion,kualitet dhe precizitet Gjerman. Molika-Company posedon edhe pompen e benzinës me firmën Molika-Gas që gjendet në magjistralën Pejë-Deqan në fshatin Raushiq.
http://www.molikacompany.net

Reforma Company
Në kuader te kompanisë Reforma bejnë pjesë këto sektore: - Sektori i shitjes se autopjeseve, - Auto Salloni Reforma, - Kontrollimi Teknik i Automjeteve, dhe - Autoservisi Reforma.
http://www.reforma-pr.com