Auto Avangarde
Auto Avangarde shitës dhe servis i autorizuar për BMW. BMW - Kenaqësi në vozitje.
http://www.autoavangarde.org

Auto Salloni Prishtina
Auto Salloni Prishtina ka hapësirën e vet prezantuese, ku ju në çdo kohë mund të na vizitoni dhe të shikoni makinat e ekspozuara në këtë sallon, dhe jemi të sigurtë se aty ju do të mund të gjeni makinën që ju kërkoni! Tek Auto Salloni Prishtina ju do të mund të gjeni Modele të ndryshme të makinave duke përfshirë këtu modelet e ndryshme Mercedes Benz sipas shijes së modelit dhe me ngjyra të ndryshme.
http://www.autosalloniprishtina.com

Auto Servis “VALI”
Auto Servis “VALI” është një nga AutoServiset më profesionale në Kosovë. AS VALI Ka filluar punën me 11.11.1999 në Prishtinë. AS Vali është formuar nga pronari i saj Valdet Krasniqi i cili në fillim startoi me një Automekanik profesional dhe 3 teknik. Pas shumë sfidave dhe një pune të kryer me profesionalizëm të lartë AS Vali arriti që të mbijetoj nga Konkurenca e madhe në këtë fushë dhe arriti që të krijoi imazh dhe reputacion të një Autoservisi profesonal.
http://www.asvali.com

Auto Shtëpia Siqani
Autoshtëpia SIQANI, është kompani e formuar nga themeluesi Z. Jakup Siqani në vitin 1989, si dyqani i pavarur tregtar, dhe atë si shitore e auto pjesëve për OPEL dhe VW. Në fillim ishim shitore, ndërsa më vonë me zgjerimin e bashkëpunimit hapet edhe servisi dhe salloni i shitjes së automobilave të ri. Më vonë hapet edhe shitja me shumicë e pjesëve të OPEL – it për Kosovë.
http://www.siqani.com

Auto Trade SH.P.K
TOYOTA COROLLA VERSO Nëse jetoni një jetë moderne dhe jeni në hap me kohën atëhere do ta kuptoni konceptin të cilin e ofron VERSO që do të thotë inovativ dhe i përshtatshëm. Në këtë dizajn të ri dhe atraktiv kombinohet një pamje dinamike dhe një siguri e lartë me ulëse komfortabile për shtatë persona.Një casje pa kompromis në jetë kërkon mënyrë intelegjente të të menduarit dhe talentë për organizim dhe këto i ofron vetem VERSO. Me fleksibilitetin e TOYOTA EASY FLAT 7 në mënyrë komfore mund të ulen shtatë persona.
http://www.autotrade-ks.com

AutoMita
AutoMita - Shitje dhe servisim i autorizuar për Mercedes-Benz te DaimlerChrysler AG.
http://www.automita.com

Autonet
Kompania Autonet nje kompani prestigjoze ne fushen e shitjes se automjeteve, pjeseve te kembimit, rrjetit te serviseve te autorizuara dhe dhe asistences ne rruge.
http://www.autonet.al

AutoVisoka
Përfaqësues për Kosovë për shitjen dhe servisimin e automobilave Renault dhe Dacia.
http://www.autovisoka.com

Baki Automobile
Baki Automobile eshte nje diler dhe servis i autorizuar per shitjen dhe riparimin e automjeteve te Volkswagenit dhe Audi-t. Cmimet me te lira, sherbimin me te shpejte e gjeni tek ne. ::: Te gjitha nevojat e juaja per riparimin e makines mund te i gjeni tek ne.
http://www.bakiautomobile.com

Euro Servisi
"EuroFood-Remont Servisi" është përfaqëues general i automjeteve të: Fiat, Alfa Romeo dhe Lancia me 0 km, servisimi dhe pjesët rezerve, shitja e të cilëve bëhet përmes kredisë deri në 60 muaj. Po ashtu është edhe përfaqësues i kompanisë së sigurimeve Dukagjini.
http://www.euro-servis.com

Shko tek faqja: 1 2