KIA Motors
AUTO ASCOM, Zona Industriale rruga Prishtinë - Fushë Kosovë, është përfaqesues i KIA Motors, vetura te kualitetit te lartë, dizajn modern, garancion 5 vjet.
http://www.kia-kosova.com

LTG Kosova
"LTG" Land Rover centre Kosova,. Diler i autorizuar i automjeteve Land Rover për Kosovë. Për më tepër informata na vizitoni në web-faqen tonë.
http://www.ltg-ks.com

Mektrin Motors
Mektrin Motors disponon, mbi te tjerat, te gjitha modelet e Mercedes-Benz dhe Land Rover. Ne autosallonin e tij jane te disponueshem modelet me te fundit te ketyre markave Na vizitoni qe te provoni modelin e teknollogjine te fundit e me teavancuara qe mund te gjeni ne tregun kombetare por dhe ne ate nderkombetare.
http://www.mektrin-motors.com

Oti Group
Përfaqësia Nissan në Prishtinë ju ofron mbi 10 lloje të veturave Nissan të gjitha këto të prodhuara në vitin 2005 dhe 2006 të cilat posedojnë të gjitha tiparet për të cilat janë të nevojshme dhe i ëndërron çdo vozitës, siç janë stabiliteti, fuqia, komfori, ekonomik dhe shumë praktik në shumë aspekte përkatësePatjetër se duhet të cekët se të gjitha llojet e veturave të cilat mund ti gjeni tek Nissan në Prishtinë, posedojnë të gjithë dokumentacionet përkatëse, dhe mbi të gjitha garancionin për secilën veturë, për të qenë si gjithmonë korrekt ndaj konsumatorëve.
http://www.oti-group.com

Reforma Company
Në kuader te kompanisë Reforma bejnë pjesë këto sektore: - Sektori i shitjes se autopjeseve, - Auto Salloni Reforma, - Kontrollimi Teknik i Automjeteve, dhe - Autoservisi Reforma.
http://www.reforma-pr.com

Renault Centre
Shitja e automobilave te ri me garancion si dhe automobilave pak te përdorur me Garancion. Si dhe servisimi i automobilave dhe shitja e pjesevë rezervë me garancion. Distributor për Kosovë i vajrave motorike ELF.
http://www.renault-centre.com

Volkswagen Center Prizren
Volkswagen Center Prizren - KOSOVA.
http://www.ahp-prizren.com

White House - Volkswagen Center Pejë
White House - Volkswagen Center Pejë - Diler dhe serviser i autorizuar.
http://www.whitehouse-peje.com

Shko tek faqja: 1 2