Auto Avangarde
Auto Avangarde shitës dhe servis i autorizuar për BMW. BMW - Kenaqësi në vozitje.
http://www.autoavangarde.org

Auto elektricist Dinama
Dinama ju ofron gjithçka për të gjitha llojet e makinave, kamioneve, bagerave dhe mjeteve te ndryshme sa i përket fushës së elektrikes. Poashtu Dinama bënë edhe kontrollimin e automjeteve në mënyrë kompjuterike dhe programimin e çelsave kompjutereve dhe pershtatjen e ores.
http://www.dinama.net

Auto Salloni Prishtina
Auto Salloni Prishtina ka hapësirën e vet prezantuese, ku ju në çdo kohë mund të na vizitoni dhe të shikoni makinat e ekspozuara në këtë sallon, dhe jemi të sigurtë se aty ju do të mund të gjeni makinën që ju kërkoni! Tek Auto Salloni Prishtina ju do të mund të gjeni Modele të ndryshme të makinave duke përfshirë këtu modelet e ndryshme Mercedes Benz sipas shijes së modelit dhe me ngjyra të ndryshme.
http://www.autosalloniprishtina.com

Auto Servis “VALI”
Auto Servis “VALI” është një nga AutoServiset më profesionale në Kosovë. AS VALI Ka filluar punën me 11.11.1999 në Prishtinë. AS Vali është formuar nga pronari i saj Valdet Krasniqi i cili në fillim startoi me një Automekanik profesional dhe 3 teknik. Pas shumë sfidave dhe një pune të kryer me profesionalizëm të lartë AS Vali arriti që të mbijetoj nga Konkurenca e madhe në këtë fushë dhe arriti që të krijoi imazh dhe reputacion të një Autoservisi profesonal.
http://www.asvali.com

Auto Shtëpia Siqani
Autoshtëpia SIQANI, është kompani e formuar nga themeluesi Z. Jakup Siqani në vitin 1989, si dyqani i pavarur tregtar, dhe atë si shitore e auto pjesëve për OPEL dhe VW. Në fillim ishim shitore, ndërsa më vonë me zgjerimin e bashkëpunimit hapet edhe servisi dhe salloni i shitjes së automobilave të ri. Më vonë hapet edhe shitja me shumicë e pjesëve të OPEL – it për Kosovë.
http://www.siqani.com

Auto Teuta
Auto Teuta eshte nje firm e e themeluar ne vitin 1993 ne Prizren, aktiviteti I se ciles eshte shitja e pjeseve reserve te autoveturave dhe te automjeteve te lehta komerciale. Ne firmen tone mund te gjeni pjese cilesore per vetura gjermane si Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi etj, vajra te llojit CASTROL, poqa nga firma e njohur boterore OSRAM si dhe shume lloje te tipave te filterave nga me te ndryshmet.
http://www.autoteuta.com

AutoMita
AutoMita - Shitje dhe servisim i autorizuar për Mercedes-Benz te DaimlerChrysler AG.
http://www.automita.com

Autonet
Kompania Autonet nje kompani prestigjoze ne fushen e shitjes se automjeteve, pjeseve te kembimit, rrjetit te serviseve te autorizuara dhe dhe asistences ne rruge.
http://www.autonet.al

Autoservice Partner
Pas një përvoje shumë të gjatë në industrin automobilistike në Gjermani, në vitin 2004 ne vendosëm që të gjithë përvojen që e kemi ta sjellim në Kosovë. Kështu u bë hapja e Autoservice Partner. Qëllimi yn kryesorë ishte furnizimi i të gjitha autoserviseve me autopjesë, vajëra, dhe pajisje, të gjitha këto por edhe gjëra tjera i sjellim me kualitet shumë të lartë. Qëllimet tona vazhdojnë të realizohen, aktivitetin tonë e kemi shtrirë në të gjithë Kosovën, dhe pjesa më e madhe.
http://www.autoservicepartner.com

AutoVisoka
Përfaqësues për Kosovë për shitjen dhe servisimin e automobilave Renault dhe Dacia.
http://www.autovisoka.com

Shko tek faqja: 1 2