Baki Automobile
Baki Automobile eshte nje diler dhe servis i autorizuar per shitjen dhe riparimin e automjeteve te Volkswagenit dhe Audi-t. Cmimet me te lira, sherbimin me te shpejte e gjeni tek ne. ::: Te gjitha nevojat e juaja per riparimin e makines mund te i gjeni tek ne.
http://www.bakiautomobile.com

Degert Auto
Degert Auto eshte kompania me e madhe e importit te lubrifikanteve dhe pjeseve te kembimit te veturave,furgonave,kamionave dhe autobuzave ne shqiperi.
http://www.degertauto.com

Euro Servisi
"EuroFood-Remont Servisi" është përfaqëues general i automjeteve të: Fiat, Alfa Romeo dhe Lancia me 0 km, servisimi dhe pjesët rezerve, shitja e të cilëve bëhet përmes kredisë deri në 60 muaj. Po ashtu është edhe përfaqësues i kompanisë së sigurimeve Dukagjini.
http://www.euro-servis.com

Kosova Steel
Kompania Kosova Steel e njohur si një ndër prodhuesit më të mëdhenj të pjesëve të automobilave në Evropën jug lindore me një përvojë shumë vjeçare në industri posedon me këto kapacitete. - Pjesë automobilistike: " Shasi të automjeteve " Bartës gjatësor të shasive " Sisteme shfryese " Struktura të ulëseve të parme dhe të pasme " Llajsne dekoruese për modele të ndryshme të automjeteve " Mbështjellës të diferencialit të automjeteve Detale makinerike: " Cilindra " Dhëmbëzorë / ingranazh " Boshte " Unaza " Thika për shtang.
http://www.kosovasteel.com

Oti Group
Përfaqësia Nissan në Prishtinë ju ofron mbi 10 lloje të veturave Nissan të gjitha këto të prodhuara në vitin 2005 dhe 2006 të cilat posedojnë të gjitha tiparet për të cilat janë të nevojshme dhe i ëndërron çdo vozitës, siç janë stabiliteti, fuqia, komfori, ekonomik dhe shumë praktik në shumë aspekte përkatësePatjetër se duhet të cekët se të gjitha llojet e veturave të cilat mund ti gjeni tek Nissan në Prishtinë, posedojnë të gjithë dokumentacionet përkatëse, dhe mbi të gjitha garancionin për secilën veturë, për të qenë si gjithmonë korrekt ndaj konsumatorëve.
http://www.oti-group.com

Reforma Company
Në kuader te kompanisë Reforma bejnë pjesë këto sektore: - Sektori i shitjes se autopjeseve, - Auto Salloni Reforma, - Kontrollimi Teknik i Automjeteve, dhe - Autoservisi Reforma.
http://www.reforma-pr.com

Renault Centre
Shitja e automobilave te ri me garancion si dhe automobilave pak te përdorur me Garancion. Si dhe servisimi i automobilave dhe shitja e pjesevë rezervë me garancion. Distributor për Kosovë i vajrave motorike ELF.
http://www.renault-centre.com

REX Automobile
Pas një përvoje të gjatë në servisimin e veturave të markës Opel në Gjermani, me hapjen e autoservisit REX Automobile, ne synojmë të sjellim kualitetin dhe këtë përvojë shumëvjeqare në tregun e Kosovës. Ne importojmë autopjesë (për të gjitha fabrikatet) me shumicë për disa autoservise në Kosovë.
http://www.rex-automobile.com

Shko tek faqja: 1 2