Auto servisi Picasso
Auto servisi Picasso ju ofron një numër të madh shërbimesh cilësore dhe profesionale siç janë: Hekurosjen e automjeteve, Ngjyrosjen në Komorë, Përcaktimin e ngjyrës me kompjuter, Rezervimin e pjesëve për vetura, Montimin e xhamave, Mbushja e klimës, Polirim, etj.
http://www.auto-picasso.com

Euro Servisi
"EuroFood-Remont Servisi" është përfaqëues general i automjeteve të: Fiat, Alfa Romeo dhe Lancia me 0 km, servisimi dhe pjesët rezerve, shitja e të cilëve bëhet përmes kredisë deri në 60 muaj. Po ashtu është edhe përfaqësues i kompanisë së sigurimeve Dukagjini.
http://www.euro-servis.com