Auto elektricist Dinama
Dinama ju ofron gjithçka për të gjitha llojet e makinave, kamioneve, bagerave dhe mjeteve te ndryshme sa i përket fushës së elektrikes. Poashtu Dinama bënë edhe kontrollimin e automjeteve në mënyrë kompjuterike dhe programimin e çelsave kompjutereve dhe pershtatjen e ores.
http://www.dinama.net

AUTO-DIAGNOSTIKA
Kontrollimi i prishjeve elektronike, diagnostifikimi, si dhe resetimi.
http://www.auto-diagnostika.co.cc

Euro Servisi
"EuroFood-Remont Servisi" është përfaqëues general i automjeteve të: Fiat, Alfa Romeo dhe Lancia me 0 km, servisimi dhe pjesët rezerve, shitja e të cilëve bëhet përmes kredisë deri në 60 muaj. Po ashtu është edhe përfaqësues i kompanisë së sigurimeve Dukagjini.
http://www.euro-servis.com