ARTSTUDIO
Ndërmarrja “ARTSTUDIO” është themeluar në vitin 2001 në Prishtinë. Momentalisht ka 6 të punësuar dhe disponon teknologjinë më të re të shtypit në materiale të ndryshme si dhe në tekstil. Disponon objekt punues prej 300 m2 si dhe objekt tjetër për mbështjelljen e automjeteve. Duke përdorur teknologjinë më të re, materialet dhe ngjyrat më të qëndrueshme, ne i realizojmë idetë dhe dëshirat tuaja me efikasitet të plotë.
http://www.artstudiographics.net

Aurora
Kopjim – Printim monochrome, Kopjim – Printim kolor, Kopjim A0, Liberlidhje dhe rregullimi final i materialit, Plastifikim me folije te ndryshme matt dhe glossy A4 – A3, Pllotim
http://www.aurora-ks.com

Aurora
Material dhe paisje per zyre, Paisje per shkolle, Kartolina, ftesa dhe urime, Toner per printer, Fotokopje dhe Fax, Liberlidhje, plastifikim dhe vizitkarta, Libra dhe formular per kontabilitet, Fotokopje, Printim, Pllotim dhe Skenim, Servisim per aparatet fotokopjuese dhe plloter.
http://www.aurora-ks.com

Botimet Argjiro
Ne ofojme shtypshkrime, punime te vulave dixhitale, punime grafike, printime te formateve te ndryshme, kopertina librash, botime librash, revista, gazeta, postera, reklama grafike, etj.
http://www.argjiro.eu

City Graphic Studio
City Graphic Studio ju ofron këto shërbime: design te ndryshme, sito shtyp, reklama te ndryshme, tampon shtyp ( kimika, shkrepsa .etj ), shtyp ne tekstil me kualitet te larte shum ngjyresh dhe nji ngjyresh, fotokpje color bardhe e zi printime, liberlidhje, riparime te librave, punime dhe shtyp te diplomave me lidhje te forte, te bute si dhe spirale.
http://www.citydesign-ks.com

DMS Agency
DMS Agency eshte nje studio multimediale e ndertuar nga pasioni dhe eksperienca disa vjecare. Sherbimet tona mund te permblidhen ne: - Dizenjim dhe Programim per Web - Print - Fotografi - Video, 3D dhe Audio
http://www.dmsagency.com

Europrinty
Europrinty shtypshkronje dhe material zyrtar.
http://www.europrinty.net

Intergrafika - Shtyp dixhital dhe liberlidhje artistike
Ofron per ju pafundesi mundesish per nevojat tuaja per shtypshkrime. Nga tani ju nuk keni me nevoje te printoni sasi te cilat tejkalojne shume here nevojat. Ju mund te printoni vetem aq kopje sa jane te domosdoshme. (qofte edhe nje te vetme) dhe ti rishtypni sa here qe keni nevoje, pa kokecarjen e stokut dhe te parapergatitjes.
http://www.intergrafika.net

Verana Print
Shtypim: Libra te formateve te ndryshme, Revista, Postera, Flyera, Blloka te ndryshem etj.
http://www.veranaprint.com