AMADEUS GROUP S.A.
Eshte shoqeri anonime pa oferte publike, themeluar ne vitin 1997,e instaluar fillimisht ne Shqiperi, duke pasur objektiv shtrirjen e filialeve te veta ne vende te ndryshme te ballkanit si Kosove,Maqedoni, Bosnje ,Mali i Zi etj.Qellimi i instalimit te shoqerise Amadeus Group ne Shqiperi ishte furnizimi i alternativave ne sigurimin me Energji Elektrike ne menyre te panderprere dhe te pavarur per korporatat elektro-energjitike, institucionet e ndryshme shteterore dhe ndermarrjet e sherbimit publik.
http://www.amadeus-group.com

AMG Computers
AMG Computers eshte pjese e shoqerise Alb Media Group, e cila operon ne tregtimin e produkteve teknologjike ne mbare territorin e Shqiperise. Sherbimi yne bazohet ne shitjet online, ne menyre qe klientet te porosisin produktet qe deshirojne ne rehatine e shtepise apo zyres se tyre. Blerjet behen midis bankave qe operojne ne tregun Shqiptar dhe nuk ka nevoje qe te keni karte krediti. Tani me thjesht se kurre. Gama me e madhe e produkteve dhe faqja shqiptare me e kompletuar ne Internet.
http://www.amg.al

M.I materiale industriale,trafo,cilindra etj..
Materiale te ndyshme per makineri industriale,materiale elektrike,trasformatore, pjese mekanike dhe hidraulike. Tek ne do te gjeni gjithcaka qe ju nevojitet.
http://www.materialeindustriale.com

Rea Commerce
Bëjmë shitjen e aparateve fotokopjuese, kompjuterave, printerave, tonerave dhe servisimin e tyre. Gjithashtu bejme shitjen e UPS, invertoreve, stabilizatoreve, etj. Per me shume detaje vizitoni web faqen e larteshenuar.
http://www.reacommerce.com

VALGRIGO
Firma VALGRIGO merret me ftofje industriale, klimatizim, prodhimin e korektoreve (regullatoreve te tenstionit), prodhimin e invertoreve, etj…
http://www.valfrigo.com