AMG Computers
AMG Computers eshte pjese e shoqerise Alb Media Group, e cila operon ne tregtimin e produkteve teknologjike ne mbare territorin e Shqiperise. Sherbimi yne bazohet ne shitjet online, ne menyre qe klientet te porosisin produktet qe deshirojne ne rehatine e shtepise apo zyres se tyre. Blerjet behen midis bankave qe operojne ne tregun Shqiptar dhe nuk ka nevoje qe te keni karte krediti. Tani me thjesht se kurre. Gama me e madhe e produkteve dhe faqja shqiptare me e kompletuar ne Internet.
http://www.amg.al

KORABI - Music & Electronic
Ju ofrojmë produkte të ndryshme muzikore dhe elektronike,duke filluar nga intrumentet e llojllojshme muzikore,audio sisteme,përforcues, Light Show, Dj Produkte,Tv aparatura, video kamera etj.... Si dhe shërbime të huazimit të zërimeve , binave dhe ndriqimit profesional. Duke naviguar nëpër web faqen tonë do të mund të informoheni me gjëresisht per produktet dhe sherbimet tona.
http://www.musik-korabi.com