Botimet Argjiro
Ne ofojme shtypshkrime, punime te vulave dixhitale, punime grafike, printime te formateve te ndryshme, kopertina librash, botime librash, revista, gazeta, postera, reklama grafike, etj.
http://www.argjiro.eu

Europrinty
Europrinty shtypshkronje dhe material zyrtar.
http://www.europrinty.net

Intergrafika - Shtyp dixhital dhe liberlidhje artistike
Ofron per ju pafundesi mundesish per nevojat tuaja per shtypshkrime. Nga tani ju nuk keni me nevoje te printoni sasi te cilat tejkalojne shume here nevojat. Ju mund te printoni vetem aq kopje sa jane te domosdoshme. (qofte edhe nje te vetme) dhe ti rishtypni sa here qe keni nevoje, pa kokecarjen e stokut dhe te parapergatitjes.
http://www.intergrafika.net

PROGRAF
PROGRAF - Shtypshkronjë kosovare me kualitet evropian.
http://www.prografprint.com

Shtypshkronja Grafoprint
Shtypshkronja Grafoprint ka një histori të gjatë, ajo është themeluar në vitin 1955. Veprimtari kryesore e Grafoprint-it është shtypi ne formatet e ndryshme, që nga ideja kreative deri tek realizimi komplet i saj. Me ekipin e vet shumë kreativ me stafin internacional dhe punëtorët që kanë punuar në shtete te ndryshme më parë etj. dhe përfshierjen e teknologjisë moderne, kemi realizuar me mijëra gazeta revista, broshura etj.
http://www.grafoprint.net

Shtypshkronja Guttenberg
Shtypshkronja Guttenberg e ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1998. Që në fillimet e saj shtypshkronja dalloi në treg për përdorimin e një teknologjie bashkëkohore duke qenë e pajisur e gjitha me makineri të kompanisë gjermane “Heidelberg”, përfshirë këtu makineri për parapërgatitjen, shtypin, prerjen, palosjen, libërlidhjen e dizajnin grafik.
http://www.guttenbergshtyp.com