KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu


AmpAStudio.Com
AmpAStudio.Com - Web Design | Web Development | IT Services|Programe Menaxhimi | Graphic Design.
http://www.ampastudio.com

ArdhmeriaNet Internet Solutions
Ne ju ofrojmë shërbimtë plotë dhe profesional duke përdorur teknologjinë më moderne, nga idea gjer te realizimi i plotë. Përmes përsosjes së vazhdueshme dhe përcjelljes së teknologjive, ne ju ofrojmë dizajn maksimalisht kualitativ, me çmime mjaft të volitshme. Përvoja shumëvjeçare në fushën e dizajnit grafik siguron rezultate të mira me garancë.
http://www.ardhmerianet.com

ATIS Shpk
Albanian Telecommunication and Information Services (ATIS) Sh.p.k është një kompani në fillimet e veta që po rritet me shpejtësi, e lokalizuar në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë. Lindur si përfaqësues zyrtar i AlcatelOneTouch (TCL Corporation dhe Sony Ericsson Mobile Phones) në Shqipëri në prill të vitit 2013, ne tani kemi zgjeruar aktivitetet tona në drejtim të shërbimeve të informacionit duke u fokusuar në zgjidhjet web.
http://www.atis-shpk.com

Gorani - What the web can be
Themeluar ne 2001, Gorani eshte nje realitet i ri, por i perbere nga nje staf me shume eksperence ne sektorin e internetit. Eksperienca dhe know-how i fituar nder vite, bejne Gorani-n nje strukture fuqimisht te orientuar drejt nevojave te klientit dhe paralelisht, novacionit teknologjik.
http://www.gorani.net

KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu

Laboratori.al - Creative Web Geeks
Laboratori eshte nje studio kreative e dedikuar te permiresoje cilesine e paraqitjes tuaj online. Jemi te specializuar ne dizenjimin e faqeve te internetit, programimin e aplikacioneve web, optimizim per motore kerkimi dhe administrim serverash.
http://www.laboratori.al/

Perpyde
Perpyde SH.P.K. është një shoqëri italo-shqiptare e lindur nga dëshira për të sjellë në tregun e ri shqiptar eksperiencen shumëvjeçare italiane dhe ndërkombëtare në fushën e komunikimit, të marketingut dhe të web dizajnit.
http://shqiperia.perpyde.com

SDE - Software Design Editing
SDE - Software Design Editing është kompani e profesionistëvë shqiptarë në fushën e teknologjisë informative. Stafi përbëhet nga 18 anëtarë profesionistë si dhe bashkëpunëtorë të tjerë të jashtëm. Anëtarët janë të pajisur me: • çertifikata / diploma universitare • Microsoft çertifikata • CISCO çertifikata • kurse profesionale
http://www.sdetime.com

Sthanasi.com
Ne ditet e sotme, marketingu i suksesshem ne Internet eshte nje perberes kritik per bizneset. Ne ju ofrojme sherbimet e meposhtme per t'ju ndihmuar ne krijimin e nje prezence te re tuajen ne web. Rezultatet e arritura mund te jene te pabesueshme. NDERTIM WEBSITI, UPDATE-IM DHE MIREMBAJTJE TE WEBSITIT, STRATEGJI PER MARKETIMIN E BIZNESIT DHE PLANIFIKIM, OPTIMIZIM NE MOTORET E KERKIMIT RIDIZENJIM I FAQEVE WEB, SHERBIME GRAFIKE.
http://www.sthanasi.com