BarcaletaShqip.com
Ne kete webfaqe mundeni te gjeni humor, qyfyre, gallada, barcaleta me te rejat dhe per te qeshur 24 ore.
http://www.barcaletashqip.com

Barcoleta
Barcoleta & Humoreska te ndryshme qe ju bejnë te qeshni.
http://www.barcoletashqip.net

Dallavere.com
Faqe perplote me barcaleta dhe humoreska.
http://www.dallavere.com

Dardania.com - Ketu flitet Shqip !
Dardania.com - Aty ku gjithqka është shqip.
http://www.dardania.com

Foregjia
Kjo është një faqe humoristike për personat që ka dëshir të qeshin dhe këtu mundeni të gjeni vetëm gjëra të lidhura me humor.
http://www.foregjia.com

Hajgare.NET
Hajgare.NET është një webfaqe plot e përplot me barcoleta të shumëllojshme. Në Hajgare.NET është e pamundur të mos qeshësh.
http://www.hajgare.net

Humor Shqip
HumorShqip.net - Nje faqe ku mund te gjeni gjithcka reth humorit si p.sh barcaleta , foto dhe video humoristike etj.
http://www.humorshqip.net

Humor, Vica Shqip, Barcoleta Shqip
Ne kete faqje do te gjeni barcoleta, qyfyre, gallata, foto humoristike, vica, poezi dhe te gjitha ne shqip!
http://www.barcoleta.info

IRIQI.COM
Faqe përplotë me barcaleta dhe foto humoristike.
http://www.iriqi.com

kokqepa
lajme ne territore te banuara nga turrma te palara.
http://www.kokqepa.com

Shko tek faqja: 1 2