Bashkësia Islame e Kosovës
Bashkësia Islame e Kosovës.
http://www.bislame.net

Bashkësia Islame në R.M
Bashkësia Islame në Republiken e Maqedonisë.
http://www.bim.org.mk

Bashkësia Islame Shqiptare "Hëna e Re"
Bashkësia Islame Shqiptare "Hëna e Re" në Kreuzlingen të Zvicrës. Qyteti i Kreuzlingenit shtrihet në verilindje të Zvicrës, në kufi me Gjermaninë, buzë liqenit Boden, dhe bashkë me qytetin gjerman të Konstanzës përbën një aglomerat prej afro 100 000 banorësh.
http://www.el-hikmeh.net

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë
Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë, sipas dokumenteve historike eshte themeluar me ardhjen e Osmanljinjve në Kosovë, që në atë kohë kanë qenë të njohura me emërtimin MYFTIDAJRE, kurse me ardhjen e pushtetit komunist - ateist, pas përfundimit të luftës së dytë botërore, në vitin 1945-46 është bërë organizimi i ri i administratës shtetrore me ç'rast i mirren kompetencat e MYFTIDAJRES, e cila luante rolin e gjendjes civile dhe shëndrrohen në të ashtuquajtura Odbore - Këshillat e BI-ve.
http://www.islamgjakova.net

Këshilli i BI-së në Gjakovë
Faqja e Këshillit të Bashkësisë Islame të Kosovës në Gjakovë.
http://www.islamgjakova.net

Këshilli i BI-së në Vushtrri
Faqja e Këshillit të Bashkësisë Islame të Kosovës në Vushtrri.
http://www.kbi-vushtrri.com

Komuniteti Mysliman i Shqiperise
Kjo eshte faqja zyrtare, e Komunitetit Mysliman te Shqiperise, institucionit i cili perfaqeson bashkesine Islame te shqiperise. Tek kjo faqe do te keni mundesine te lexoni per strukturen, funksionin, lajmerimet dhe cdo gje tjeter rreth bashkesise islame te Shqiperise ..
http://www.kmsh.al