Albanian BSD Users Group
Tani mund te perdorni FreeBSD edhe per nje router interneti dhe lojrash ne pasije te vjetra pa patur nevoje per memorie te madhe dhe hardisqe te medhenj. Ky router i bazuar ne m0n0 nje version i mjaft reduktuar ne madhesi i FreeBSD eshte sistemi i perdorur. Per me shume mund te lexoni ne artikullin e nxjerre per konfigurimin e tij KETU .
http://www.albabsd.org

ALBPC - Forumi i informatikes shqiptare
Portali i Informatikes Shqiptare,Programim dhe programe falas. Java,C/C++,PHP,SQL,ASP. Forum per problemet e ndryshme te kompjuterit e jo vetem.
http://www.albpc.com

AlbPC.com
Blog dedikuar teknologjise se informacionit,informatikes,internetit dhe si po ndikon ai ne jeten tone.
http://www.albpc.com

Albstation.net
Portali i shkences dhe teknologjise, infomacione dhe te reja.
http://www.albstation.net

Albtirol
Albtirol’s Blog | ATcomp-tech - Ky është një ditar digjital i Alko-s! ...Gjërat me të cilat mirrem janë të shumta, por kryesisht mirrem me EIB / KNX , GNU / Linux, Webdizajn, Programim si dhe me përkthime të shpërndarjeve të GNU / Linux-it (Ubuntu dhe Debian).
http://www.albtirol.de

AlbtuX ~ Portal Shqiptar per Linux
AlbtuX ~ the Penguin!
http://www.albtux.de

ayih X - Komuniteti i Teknologjise se Informacionit
ayih X - Komuniteti i Teknologjise se Informacionit - diskutime, teknologjia, interneti, programim, harduer, softuer, filma, programe, lojra
http://www.ayih.org

BesartBajrami - Blog Personal, KOSOFT, SEO
Blog personal, te rejat e fundit nga KOSOFT dhe rrjeti i faqeve ne kuader te kesaj kompanie. Informacione per SEO, internet marketing, keshilla per webmaster, etj.
http://besart.blog.al

Cyberspace - Computer Company
Cyberspace - ambulancë dhe klinikë e kompjuterëve.
http://www.cyberspace-ks.com

CYBERSPACE Computer Company
Sajt per Teknologjine Informative. Çdo dite lajme te reja, çdo jave artikuj e softver te rinje. Gjithashtu edhe forumi per diskutime ne tema te Teknologjise Informative. Kompania Kompjuterike Cyberspace Peje Kosove.
http://www.cyberspace-ks.com

Shko tek faqja: 1 2