Lajmet e fundit nga mjekësia
Këtu i gjeni lajmet me te reja nga mjekësia te publikuara në të gjitha web faqet shqiptare në internet. Publikoni dhe vetë artikuj dhe lajme...
http://www.kapsit.com/upcoming/20/te_rejat_nga_mjekesia/1.html


Beba Ime - Portal Informativ per shtatzana dhe prinder
Webfaqe e cila përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative dedikuar shëndetit të nënës dhe fëmijës.
http://www.bebaime.com/

Forumi i mjeksisë shqiptare
Portali i Mjeksise shqiptare.
http://www.dermatologu.com/forum

iMjek - Informacione mjekesore
Per te gjithe ata qe kerkojne te informohen mbi shendetin e tyre. E hapur per mjeke, stomatologe dhe studenta!!
http://www.imjek.com

Keshilla
Këshilla praktike nga lëmi të ndryshme të jetës! Lexoni dhe mësoni më shumë se si të kujdeseni për vetën tuaj.
http://www.keshilla.net

Këshilla mjekësore
Këshilla dhe artikuj te ndryshëm për shëndetin tuaj.
http://www.kapsit.com/view/19/keshilla_mjekesore/1.html

Lajmet e fundit nga mjekësia
Këtu i gjeni lajmet me te reja nga mjekësia te publikuara në të gjitha web faqet shqiptare në internet. Publikoni dhe vetë artikuj dhe lajme...
http://www.kapsit.com/upcoming/20/te_rejat_nga_mjekesia/1.html

Mjekësi e përgjithshme
Në këtë shkrim përfshihen këto tema: Zemra, Gjaku, Gjendrat endokrine, Mushkëritë, Muskujt dhe kockat, Sistemi tretës, Veshkat. Shenim i autorit: Për të shmangur çdo keqkuptim, ju paralajmëroj se megjithëse jam munduar të shkruaj shkurt dhe saktë, NUK MUND TA GARANTOJ SAKTËSINË E INFORMACIONIT që gjendet në këto faqe.
http://www.argjiro.net/albi/white/meded/?book=1

Mjekësia.Net - Referenca Mjekësore në Internet
Kjo eshte nje faqe qe ju paraqet informacione te ndryshme mjekesore. Informacionet qe paraqesim publikohen per te here te pare ne shqip. Se shpejti do kete informacione per te gjitha fushat e mjeksise dhe stomatologjise si dhe nje rubrike pytje pergjigje qe do te jete ne sherbimin tuaj.
http://www.mjeksia.net

Mjeksia.info
Mjeksia Shqiptare - Shendeti online.
http://www.mjeksia.info

Parazitologji
Në këto faqe do gjeni një tekst të shkurtër të parazitologjisë mjekësore. Materiali është i organizuar në 2 ndarje, njëra për parazitët njëqelizorë (Protozoa), dhe tjetra për krimbat (Helmintet), që janë parazitë shumëqelizorë.
http://www.argjiro.net/albi/white/meded/?book=2

Shko tek faqja: 1 2