Apartamente private ne Ulqin
Apartamente private ne Ulqin.
http://pushime-verore-ulqin.blogspot.com

Guest House Bujtine Velania
Guest House fillon veprimtarin hoteliere në vitin 2003 me katër dhoma. Në në vitin 2004 është zgjeruar në 10 dhoma. Në vitin 2005 zgjerohet tutje me komoditet realitivisht të lartë. Në vitin 2005 është licencuar nga Ministria Për Hotelieri dhe Turizëm. Në vitin 2007 numri i dhomave është rritur në 17 dhoma edhe më tutje duke i ndarë dhomat që kanë qenë shumë të mëdha.
http://www.guesthouse-ks.com

Velipoja - Guida e plazhit te mrekullueshem te Velipojes, Shkoder, Albania
Guida e plazhit te mrekullueshem te bregedetit te Adriatikut, Velipojes. Hotele, Restorante, Kabina/Garsoniere, Bar/Kafe, Pube/Disko dhe sherbime te ndryshme qe ofron ky amngjet teper mahnites. Hija e pishave, rera magjike me jodin karakteristik, freskia perrallore dhe uji tejet i paster, do i bejne pushimet tuaja te paharruara .... Guida ju mirpret te zgjidhni ....
http://www.velipojaguide.com

Villa Golden sun ULQIN
Villa ¨Golden Sun ¨ gjendet në Ulqin, më saktësisht në Pinjesh. Villa ka 9 apartamente luksoze ku 5 nga ta janë me pamje nga deti. Të gjitha apartamentet kanë banjo, kondicioner dhe kuzhinë. Gjendemi 300 metra nga bregdeti, 200 metra nga përmendorja, afer Minimarketit Auschan. Villa është 1 km larg stacionit të autobusëve, 80 km larg aeroportit të Podgoricës dhe 90 km nga ai i Tivatit. Ju mirëpresim!!!
http://www.goldensun-ul.com