ABCShqip.com
ABCShqip është një blog i cili iu ka kushtuar zhvillimit të njohurive mbi Gjuhen dhe Letersin Shqiptare.
http://www.abcshqip.com

I L L Y R I A
I L L Y R I A ju ofron: artikuj për gjuhë dhe letërsi, histori, muzikë burimore shqiptare, video përpunime me kualitet, foto galeri personale, blog personal, libra elektronike, chat...
http://www.illyriaonline.com

Letersia Shqiptare
Letersia.info është një blog kushtuar letersisë shqiptare, ku mund të gjeni artikuj të shumtë mbi letrarë shqiptarë dhe të huaj, gjithashtu këtu ju mund të gjeni biografi të shumta të krijuesve shqiptar dhe jo-shqiptare, fragmente nga libra të famshem etj...
http://www.letersia.info