Albanian Web Directory
Direktoria e Faqeve Web Shqiptare.
http://www.albwebdir.com

Direktoria Shqiptare
Direktoria e faqeve shqiptare - Albanian directory. Burimi me i mire i web faqeve shqiptare.
http://www.direktoria.net/dir/

Kerkime.com
Kerkime.com eshte nje faqe e krijuar per bashkim dhe lehtesim ne perdorimin e internetit. Vendoseni si faqen tuaj startuese. Do tju jape rezultated sikur te benit kerkime ne Google sepse kjo faqe fuqizohet nga vete Google.
http://www.kerkime.com

KerkoKosova.com
Mund ta vendosni si faqen tuaj startuese/kryesore dhe te beni kerkime njesoj sikur te ishit duke perdor GOOGLE. Provojini njiher e vendoseni si faqen kryesore tuajen. Ju falenderojme...forca KOSOVA !!!
http://www.kerkokosova.com

Qerkinaj.com
Një portal i madh shqiptarë ku mund të gjeni gjithqka për shpirtin tuaj: Muzikë, humor, video, Info, Chat, Direktori etj...
http://www.qerkinaj.com

Regjistrimi.com
Mir se vini tek Regjistrimi.com web portal i ri i cili ju ndihmon që të gjeni atë se çfarë kërkoni.Në web faqen mundet te reklamohen falas webmasterat shqiptar duke paraqitur web faqet e tyre ne internet si dhe duke shkruar artikull.
http://www.regjistrimi.com

ShqipRSS
ShqipRSS është një direktoria e vetme shqip me RSS Feed te faqeve shqiptare. Vendoseni edhe ju RSS-Feed tuaj, mjafton të regjistroheni. Gjithashtu mund ti ndryshoni sa herë të dëshironi si dhe te integroni ne faqen tuaj.
http://www.shqiprss.com/

WWW Albania
Katalog online me faqe shqiptare me kategori te ndryshme sherbimesh.
http://www.www-albania.com/