Pastres.com - Psikologjia ISLAME
Ndertimi i kesaj faqeje synon t’i vije ne sherbim te gjithe atyre, te cilet, ne periudha te caktuara kohore, apo ne menyre kronike, kane ndier nevojen e ballafaqimit te trazirave apo shqetesimeve te tyre shpirterore-emocionale, qe kane mbjelle ne zemrat e tyre frike, pasiguri, humbje besimi e shprese, pesimizem, brengosje, vuajtje e pikellim.
http://www.pastres.com

Psikologji Filozofi Sociologji Histori
faqje shqiptare e Filozofise, Psikologjise, dhe Sociologjise. Kjo faqe ndertohet ne baze te nevojes qe ka ky komb per keto njohuri, dhe pamundesise per te gjetur elemente te ketij lloji, pasi jane shume te pakte librat qe jane botuar ne gjuhen shqipe mbi keto tema, dhe sidomos mbi misteret e mitet e qyteterimeve te lashte.
http://dituri.wordpress.com

Psikologjia - Platforma digjitale psikologjike
Psikologjia është portali me informacione nga shkenca e psikologjisë. Sëmundje, këshilla, lajme, enciklopedi, fenomene e shumë të dhëna tjera.
http://www.psikologji.com

Revista Psikologjia
Revista Psikologjia.
http://www.revistapsikologji.com

Syri3.com
Vizitoni web sajtin e parë shqiptar qe i dedikohet temave nga Parapsikologjia, Mistika, Ezoteria, Metafizika etj, si dhe temave te ngjajshme.
http://www.syri3.com