Faqe te Verdha te Kosoves
Faqe te Verdha te Kosovës ju mundëson të kërkoni shpejtë dhe lehtë informacione për më shumë se 2,500 biznese, firma, organizata, ndërmarrje dhe institucione të ndryshme, të kategorizuara në më shumë se 300 kategori. Gjithashtu ju mundësohet qe të kërkoni shpallje dhe njoftime te ndryshme si: oferta pune, ankande publike, tendera dhe prokurime, konkurse, shitblerje, etj.
http://www.faqeteverdha.biz

Keshilla
Këshilla praktike nga lëmi të ndryshme të jetës! Lexoni dhe mësoni më shumë se si të kujdeseni për vetën tuaj.
http://www.keshilla.net

Kodet postare të Kosovës
Kodet postare te regjioneve dhe qyteteve të Kosovës.
http://www.faqeteverdha.biz/yell/kodet/

Kuriozitete
Kuriozitete, ngjarje interesante dhe ndodhi të pazakonshme.
http://www.kuriozitete.net

RuajFaqet.com
RuajFaqet ju mundëson të ruani faqet dhe lidhjet tua të preferuara në internet dhe të ndani ato më të gjithë vizitorët e tjerë të faqes ose të krijoni një listë private më faqet dhe lidhjet interesante që gjeni në internet dhe kësaj liste t’i qaseni në çdo kohë dhe nga çdo vend, thjesht duke u kyçur në llogarinë tuaj.
http://www.ruajfaqet.com

Udhërrëfyes Për Studime Në Gjermani
Guida Studime në Gjermani ju informon saktë për procedurat e aplikimit si dhe për jetën studentore në Gjermani. Gjermania u ofron shancë për një edukim të denjë në shumë fusha akademike si dhe një eksperiencë të paharrueshme gjatë kohës së studimit.
http://www.studime-ne-gjermani.org/