WikiBooks - Biblioteka në shqip
Mirësevini tek WikiBooks, një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një bibliotekë të lirë shumëgjuhëshe. WikiBooks është shoqëruesi i enciklopedisë së lirë Wikipedia. Biblioteka në shqip sapo është filluar dhe tani për tani ka vetëm disa libra me gjithsej 1.825 faqe, ne ju inkurajojmë të krijoni sa më shumë libra të rinj.
http://sq.wikibooks.org