ALBIC - Albanian Business Information Center
Qendra e Informacionit e Biznesit Shqiptar eshte portali informativ per te gjithe infromacionin qe i duhet biznesit shqiptar. Me mijra faqe informative, manuale, guida online dhe materiale te tjera jane vene ne sherbim te informimit te biznesit shqiptar.
http://www.albic.net

Faqe te Verdha te Kosoves
Faqe te Verdha te Kosovës ju mundëson të kërkoni shpejtë dhe lehtë informacione për më shumë se 2,500 biznese, firma, organizata, ndërmarrje dhe institucione të ndryshme, të kategorizuara në më shumë se 300 kategori. Gjithashtu ju mundësohet qe të kërkoni shpallje dhe njoftime te ndryshme si: oferta pune, ankande publike, tendera dhe prokurime, konkurse, shitblerje, etj.
http://www.faqeteverdha.biz

Fletet e Verdha online
Fletet e Verdha | 30.000 Kompani dhe firma Shqiptare ne Fletet e Verdha online, si dhe 220.000 numra telefonike ne Fletet e Bardha.
http://www.fleteteverdha.com

Information Center Kosova
Qendra e parë dhe e vetme Informative e cila bënë shpërndarjen e informatave për të gjitha Bizneset dhe Vepimtaritë e ndryshme në Kosovë. Qëllimi i Kompanisë është krijimi i një ure lidhëse në mes të klientëve dhe Bizneseve në Kosovë.
http://www.informatat.com

Numra telefoni me rendësi sipas qyteteve
Numra telefoni me rendësi sipas qyteteve
http://www.kosova-yp.com/numra/