Fjalor Anglisht Shqip - Albanian English Dictionary
Fjalori Anglisht Shqip eshte fjalor online qe perkthen nga Shqip ne Anglisht ose nga Anglisht ne Shqip. Albanian English Dictionary is an online dictionary which translates from Albanian to English and from English to Albanian.
http://www.fjalori-anglisht-shqip.com

Fjalor Frengjisht Shqip
Fjalor Frengjisht Shqip eshte nje fjalor online qe ju ofron falas perkthimin e fjaleve ose te fjalive nga Shqip ne Frengjisht ose nga Frengjisht ne Shqip.
http://www.fjaloret.com/frengjisht-shqip/

Fjalor Gjermanisht - Shqip
Fjalor Gjermanisht - Shqip Online i revistës Rruzull.net nga Alvin Ekmekçiu me rreth 1600 terma. Bëhet fjalë për një fjalor pune me qëllimin fillestar për të shërbyer si një mjet ndihmës për përgatitjen e shkrimeve të kësaj reviste, gjatë shfrytëzimit të materialeve në gjermanisht. Për këtë arësye, shumë prej këtyre fjalëve nuk gjenden në fjalorët e tjerë ndonëse të mëdhenj. Fjalori është akoma i papërpunuar mirë.
http://www.rruzull.net/gjermanisht-shqip.html

Fjalor Gjermanisht-Shqip
Fjalor Gjermanisht Shqip eshte nje fjalor online qe ju ofron falas perkthimin e fjaleve ose te fjalive nga Shqip ne Gjermanisht ose nga Gjermanisht ne Shqip.
http://www.fjaloret.com/gjermanisht-shqip/

Fjalor Greqisht Shqip
Fjalor Greqisht Shqip eshte nje fjalor online qe ju ofron falas perkthimin e fjaleve ose te fjalive nga Shqip ne Greqisht ose nga Greqisht ne Shqip.
http://www.fjaloret.com/greqisht-shqip/

Fjalor i internetit, anglisht - shqip dhe shqip - anglisht
Argjiro.net - Fjalor i internetit, anglisht - shqip dhe shqip - anglisht.
http://www.argjiro.net/fjalor/

Fjalor Italisht-Shqip
Fjalor Italisht Shqip eshte nje fjalor online qe ju ofron falas perkthimin e fjaleve ose te fjalive nga Shqip ne Italisht ose nga Italisht ne Shqip.
http://www.fjaloret.com/italisht-shqip/

Fjalor Shqip - Suedisht
Fjalor Shqip - Suedisht dhe anasjelltas.
http://lexin.nada.kth.se/sve-alb.html

Fjalor shumë gjuhësh shqip online
Fjalori i parë shumë-gjuhësh shqip online. Shqip-Shqip, Shqip-Anglisht, Shqip-Greqisht, Shqip-Spanjisht, Shqip-Italisht dhe anasjelltas.
http://www.fjalorshqip.com

Fjalori i internetit Shqip-Gjermanisht
Fjalori i internetit Shqip-Gjermanisht
http://shqip.fjalor.de

Shko tek faqja: 1 2