Thesari.com
Faqja me e bukur shqiptare me lajmet e fundit, muzik mp3, video shqip, filma shqip, radio shqiptare, TV shqip, horoskopi, lojra, revista, programe dhe shume gjera te tjera.
http://www.thesari.com

Wikiquote - Përmbledhje e lirë e Citateve
Mirësevini tek Wikiquote, një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një përmbledhje citatesh të lirë. Wikiquote është shoqërues i projekteve të tjera të Wikimedias si Wikipedia (enciklopedia) dhe Wiktionary (fjalori). Wikiquote në shqip sapo ka filluar dhe tani për tani ka vetëm 101 faqe me citate dhe ju inkurajojmë të krijoni më shumë.
http://sq.wikiquote.org