Drinas - fshat në rrafshin e Dukagjinit
Drinas është emër i një fshati në rrafshin e Dukagjinit. Fshati është 12 kilometra nga qyteti i Gjakovës. Nëse udhëtoni nga Gjakova për Prizren, pak pas kalimit të Urës së shenjtë (që është përafërsisht gjysma e rrugës), kthehuni majtas, ngjiteni në një kodër të vogël dhe pastaj udhëtoni edhe disa kilometra, drejtë.
http://www.drinas.eud

Faqja fshatit Sllatinë
Prezentim i aktiviteteve, lajme, foto, muzikë, sport, kulturë, poezi, lajme dhe reportazhe nga lufta ne Maqedoni, faqja me poezi nga Salajdin Salihu, humor dhe argetim.
http://sllatina.free.fr/faqe/

Fshati Kamjan
Fshati Kamjan i takon grupit të vendbanimeve që shtrihen në rrëzë të malit Sharr, në Pollogun e Poshtëm, në veriperendim të Maqedonisë. Ka drejtim të shtrirjes lindje-perëndim dhe ndodhet në jug-perëndim të qytetit të Tetovës.
http://www.kamjan.gov.mk

KAMJANI ONLINE
Web faqja e fshatit Kamjan të Tetovës.
http://www.kamjani.info

POLLOGU - Web faqe dedikuar fushës së Pollogut!
POLLOGU.NET - Web faqe dedikuar për fushën e Pollogut!
http://www.pollogu.net