Friends Medical
Friends ofron të gjitha llojet e paisjeve medicionale dhe material harxhues me garancion si dhe afat kohorë. Paisjet janë të njohura ndërkombëtarisht simbas ISO dhe DIN. Te ne mund të gjeni artikuj me pakicë dhe me shumicë.
http://www.friendsmedical.com

Konti Medical
Përfaqësues gjeneral për Kosovë i kompanisë ALOKA. Konti Medical bën shitjen, instalimin dhe servisimin e pajisjeve më bashkëkohore Ultrasonografike për mjekësi.
http://www.kontimedical.com

KosovaMed - Ndermarrja per furnizim medicinal
KosovaMed eshte perfaqesues ekskluziv i kompanise prestigjoze PHILIPS. Kompania jone perbehet prej disa divizioneve ku ne secilin divizion kemi korrur sukses.
http://www.kosovamed.eu

O.E.S DISTRIMED
Misioni yne eshte te ofrojme pajisje mjekesore inovatore me cmime kompetitive dhe cilesi te larte per ta bere sherbimin shendetesor me te mundshem dhe te perballueshem per shqiptaret. Gjate 5 viteve te fundit, ne kemi arritur te behemi nje nga importuesit, furnizuesit dhe kompanite tregtare me te medha ne Shqiperi persa i perket pajisjeve e materjaleve mjekesore, me nje prezence gjithnje e ne rritje ne fushen e shendetesise.
http://www.oesdistrimed.com