ALBIC - Albanian Business Information Center
Qendra e Informacionit e Biznesit Shqiptar eshte portali informativ per te gjithe infromacionin qe i duhet biznesit shqiptar. Me mijra faqe informative, manuale, guida online dhe materiale te tjera jane vene ne sherbim te informimit te biznesit shqiptar.
http://www.albic.net

Biznesi.com.mk
Informacione dhe lajme per biznesin kryesisht ne Maqedoni.
http://www.biznesi.com.mk

Bulevard.al
Listimi me i madh i bizneseve shqiptare ne internet!
http://www.bulevard.al

Faqe te Verdha te Kosoves
Faqe te Verdha te Kosovës ju mundëson të kërkoni shpejtë dhe lehtë informacione për më shumë se 2,500 biznese, firma, organizata, ndërmarrje dhe institucione të ndryshme, të kategorizuara në më shumë se 300 kategori. Gjithashtu ju mundësohet qe të kërkoni shpallje dhe njoftime te ndryshme si: oferta pune, ankande publike, tendera dhe prokurime, konkurse, shitblerje, etj.
http://www.faqeteverdha.biz

Fletet e Verdha online
Fletet e Verdha | 30.000 Kompani dhe firma Shqiptare ne Fletet e Verdha online, si dhe 220.000 numra telefonike ne Fletet e Bardha.
http://www.fleteteverdha.com

Guida Shqiptare në Internet
Kjo është Guda Shqiptare në Internet. Cdo biznes tashme është i dukshëm. Bëhu i dukshëm!
http://www.albanian-guide.com

GuidaShqiptare.com
GuidaShqiptare.com - Mundesi e re per reklamimin e Biznesit Tuaj.
http://www.guidashqiptare.com

ikubINFO.com
Lajmet ne Kohe Reale - Direktoria e Biznesit - Gjeni / Hidhni Njoftime - Gjeni / Ofroni Makina / Pune / Prona - Legjislacioni qe nga Viti 1991 - Informacione Financiare - Numeratori Telefonik i Shqiperise.
http://www.ikubinfo.com

Information Center Kosova
Qendra e parë dhe e vetme Informative e cila bënë shpërndarjen e informatave për të gjitha Bizneset dhe Vepimtaritë e ndryshme në Kosovë. Qëllimi i Kompanisë është krijimi i një ure lidhëse në mes të klientëve dhe Bizneseve në Kosovë.
http://www.informatat.com

KosovaBiz.com
KosovaBiz.com - Web faqe per biznese.
http://www.kosovabiz.com

Shko tek faqja: 1 2