SMS Falas Shqip
Dergoni SMS falas në të gjith botën, pa limit, nga kudo.
http://www.smsfalas.org/


KosovaMobile :: We connect you !
Zgjedhja e juaj per SMS Falas! KosovaMobile :: We connect you ! , Na Vizitoni tani dhe Binduni me Sherbimet tona Total dhe Sigurt falas pa limite në Dergim të SMS Mesazheve. SMS Falas Kliko Tash
http://www.kosovamobile.net

SHQIP SMS FALAS
Blogu i pare i cili ju njofton menyrat me te fundit per te derguar sms falas ne shqiperi dhe ne gjith boten, mund te dergoni gjith sms qe doni falas:
http://shqipsms.blogspot.com/

SMS Falas
Dergoni SMS Falas pa limit
http://sms.kengaime.com

SMS Falas
Ne ju sjellim informacionet dhe ju njoftojmë për operatorët që ofrojnë SMS pa pagesë. Gjithashtu ne ju ofrojmë pako SMS-sësh nga 3jam me vlera dhe çmime të ndryshme, varësisht nga dëshira dhe gatishmëria juaj për të blerë atë.
http://www.kos-sms.ch

SMS Falas Shqip
Dergoni SMS falas në të gjith botën, pa limit, nga kudo.
http://www.smsfalas.org/

SMS Reseller
Reseller për SMS nga kompania 3jam.com
http://sms-ks.blogspot.com

SMS.al - Dergoni SMS falas
Dergoni SMS falas ne Amerike, Zvicer, Angli, Itali dhe shum te tjere. Pa regjistrim, pa pages, gjitha falas.
http://www.sms.al