Ami Special Event
Ami, Profesionistet e Planifikimit te Eventeve, është një kompani e re e cila i ofrojne komunitetit te Tiranes nje dritare te re ne tregun e ketij lloji te ri sherbimi. Duke kombinuar, eksperiencen, modernen dhe traditen Ami ofron një kenveshtrim krejt te ri ne planifikimin dhe organizimin e ngjarjeve te ndryshme duke përfshirë planifikimin e eventeve, ceremonitë martesore, ditelindje, përvejtore, diplomime, pushime, dhe festa të ndryshme.
http://www.ami-event.com

TEA - Tirana Events Agency
Tirana Events Agency është e specializuar në promuovimin, organizimin dhe menaxhimin e kongreseve, konferencave dhe çdo lloj evenimenti tjetër në Shqipëri dhe jashtë saj.
http://www.tiranaeventsagency.com