BesartBajrami - Blog Personal, KOSOFT, SEO
Blog personal, te rejat e fundit nga KOSOFT dhe rrjeti i faqeve ne kuader te kesaj kompanie. Informacione per SEO, internet marketing, keshilla per webmaster, etj.
http://besart.blog.al

MBRET I 3GUT
Bog për marketingun kreativ në gjuhen shqipe.
http://www.mbretitregut.com

Revistë për këshilla në biznes
Revista për eksperienca biznesi. Përgaditur nga ekspert me renome botërore.
http://www.eksperienca.com