2A-L
Kompania 2A-L është themeluar në vitin 2001, si një prej aktorëve kryesore në Shqipëri në fushën e projektimit, rikonstruktimit,2a-l-kompleksi-grand-2.jpg ndërtimit dhe zbatimit të projekteve në ndërtim, me një rreze të gjerë veprimi, përshtatur nevojave në zhvillim të vendit dhe kërkesave respektive për cilësi e arkitekturë urbane.
http://www.2a-l.com

Chelsea Point Development
Chelsea Point Development është Kompani ndërtimore Britaneze e cila është konstituar me qëllim specifik për ndërtimin e lartë të banesave për banim dhe objekteve komerciale në Kosovë. Kompleksi i ndertesave të para “Chelsea Point”në Fushë Kosovë pothuaj se ka perfunduar , me tendecë të fillimit të ndertimit të kompleksit të ri të ndertesave në Prishtinë në lagjen e ashtuquajtur “Te spitali”.
http://www.chelseapoint.net/al/aboutus

Dardania Company
Dardania Company me vizion të qartë dhe traditë 14 vjeçare në ndërtime tashmë është e liçencuar për ndërrmarrje të specializuar në ndërtime dhe byro projektuese.
http://www.dardania-company.com

Euro Construction
Euro Construction është ndërmarrje private e cila me vizionin dhe misionin e saj na mundëson të jemi pronar të banesave qe ofrojnë fleksibilitet, funksionalitet dhe mbi të gjitha komoditet. Euro Construction është e licensuar për ndërmarrje të specializuar në fushen e ndërtimit dhe ofron një asortiment të gjërë në këtë lami.
http://www.euctn.com

Exclusive Design Company
Exclusive Design Company është një kompani projektuese ndërtimore me seli kryesore në Prishtinë. Aktivitetet kryesore te kompanisë përfshijnë ndërtimet e larta dhe të ulta, tregti dhe shërbime te ndryshme.
http://www.exdc-ks.com

Margis Italia - Shkoder
Ndertesa rezidenciale per banim, zyra, dyqane, parking ...
http://www.margis-italia.com

Millenium Group
Me qender ne Tirane, Shqiperi, Millenium Group u themelua ne 2005 dhe perben nje emer te repektuar dhe ne plan te pare ne skenen e zhvillimit te prones ne Shqiperi. Pavaresisht eksperiences kohe shkurter, suksesi jone eshte ndertuar mbi nje vizion, persosmeri dhe perkushtim ambicioz.
http://www.millenniumgroup-al.com

Rubin Invest
Rubin Invest ka krijuar reputacion serioz dhe te qëndrueshëm si njërat ndër kompanitë më të suksesshme në rajon, në menaxhim te projekteve dhe proceseve te punës. Kompania tashme ka realizuar investime bukur të mëdha të cilat kapin shumë milionëshe e cila mban disa projekte duke përfshirë qendrat tregtare, qendra afaristo-banesore, disa fabrika, lagje rezidenciale, etj.
http://www.rubin-invest.com

Shoqeria "Luma - al" sh.p.k
Shoqeria "Luma - al" sh.p.k me seli ne Tirane e Kavaje, operon prej vitesh ne fushen e ndertimit dhe sherbimeve imobiliare. Gjithashtu edhe me disponibilitetin e nje agjensie turistike me po te njejtin emer "Luma- Al" organizon udhetime dhe ture.
http://www.luma-al.com/firma/index.html