Kosova Real Estate
Kosova Real Estate përmes web faqes zyrtare ju mundëson të gjithë agjencioneve te patundshmërive, agjentëve ndërmjetësues dhe personave individual të publikojnë ofertat e tyre për patundshmeri.
http://www.kosovarealestate.net


Agjensioni i Patundshmerise Dervisholli
Bejm Shitblerje te Pronave Banesav, Rregullimin e Dokumentatcionit, Perkthime nga gjuhe te ndryshme, Sigurime, Kontrata, Autorizime, Deklarata, Parakontrata. Vizita juaj knaqesi per ne.
http://www.agjensionidervisholli.webs.com

Albania Realty
Nëse jeni duke menduar të vendosni pronën tuaj në treg, këtu ju do të gjeni informacion të dobishëm për gjetjen e agjentëve të duhur, pregatitjen e dokumentave te nevojshme për shitje, vlerësimin e saktë të pronës suaj si dhe mbi kontratat e shitjes.
http://www.albania-realty.com

Alfa Information Real Estate
Alfa Informacion eshte nje nga kompanite me te sukseshme ne tregun e Imobilareve. Ajo mban lidhje me kompanite me prestigjioze ne fushen e ndertimit, dhe ka kontrata Eskluzive shitje per objektet qe ndertojne keto Kompani. Alfa Informacion jep sigurim maksimale per klientin e saj persa i perket ligjshmerise se Pasurive se Paluajtshme.
http://www.alfainformation.com

CENTURY 21 Albania
Zyra Rajonale Master Franchise CENTURY 21 Albania gëzon të drejtat ekskluzive të dhënies së liçensës franchise në territorin e Shqipërisë. CENTURY 21 Albania ka në fokusin e saj agjensitë imobiliare aktive në tregun shqiptar, agjentët dhe menaxherët e suksesshëm, ndërtuesit dhe njerëzit e biznesit si dhe konsulentët financiarë dhe Vlerësuesit e Pronave të Patundshme, të cilët duan të investojnë ose të zgjerojnë aktivitetin e tyre.
http://www.century21albania.com

Ecoimpex
Ecoimpex është themeluar në vitin 1990 me seli në Prishtinë, një ndër të parat në Kosovë, në fushën e veprimtarisë të ndërmjetësimit në shitblerjen e patundshmërive dhe shërbimeve juridike profesionale, nga avokatura, e cila operon me programin e veqant për dhënjen e shërbimeve të ofertës dhe kërkesës në gjithë territorin e Kosovës e posaqërisht në territorin e komunës së Prishtinës dhe në rrethinën e saj.
http://www.ecoimpex-90.com

Holiday Property - Agjensi Pronash
Agjensi Shqiptare me filial ne Lodner dhe Shqiperi. Ofron pronat me te perzgjedhura ne Treg ne Shqiperi. Vila ne bregdet, Apartamente ne linjen e pare me detin, Toka me pamje nga deti dhe parcela ne linjen e pare me detin.
http://www.holiday-property.net

Homes In Albania
Nese kerkoni ofertat imobiliare me te fundit, apo doni te aplikoni online per shitje-blerje,dhenie me qera apartament, dyqan, zyre, truall apo toke bujqesore
http://www.homesinalbania.com

ikubINFO.com
Lajmet ne Kohe Reale - Direktoria e Biznesit - Gjeni / Hidhni Njoftime - Gjeni / Ofroni Makina / Pune / Prona - Legjislacioni qe nga Viti 1991 - Informacione Financiare - Numeratori Telefonik i Shqiperise.
http://www.ikubinfo.com

Iratet.com Patundshmeri
Reklamë e pronave ; patundshmeri ;Shtëpi ;Banesa ;Lokale ;Tokë; Oferta Ndërtimi ; Marketing ;Aplikimi ;Qira ; Zyra ;etj.
http://www.iratet.com

Kerkojshtepi.com
Kerkojshtepi.com eshte nje website i specializuar ne shitjen e pasurive te patundshme. Me ane te ketij sherbimi online ne ju vijme ne ndihme individeve dhe agjenteve te reklamojne online pasurit qe duan te shesin.
http://www.kerkojshtepi.com

Shko tek faqja: 1 2