Takvimi per Kosove
Takvimi është një doracak i cili shërben si mjet i nevojshëm orientues për tregimin e kohës, përkatësisht të datave, ditëve, muajve, vitit, festave fetare, kohëve të namazit etj.
http://www.takvimi-ks.com


Qendra Islame Shqiptare
Qendra Islame Shqiptare është një faqe e krijuar qe të pareqesi vlerat Islame dhe per te ndihmuar komunitetin shqiptar.
http://www.albanianislamiccenter.com

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji
Kjo bashkësi fetare islame emërtohet: "Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji". Kjo qendër është subjekt juridik bazuar në Sheriatin Islam me seli në Oslo. Prandaj QIKSHN - i dhe besimtarët islam shqiptar dhe më tej obligohet të jenë të denjë në kalitjen e fesë, ruajtjen dhe kultivimin e traditave fetare islame e kombëtare. Me tolerancë, dashuri vëllazërore dhe njerëzore për paqe.
http://www.qiksh.no

Qendra për Studime Islame - Peace TV
- Të gjithë emisionet e PeaceTV Shqip - Video ligjerata me kualitet të lartë - Arkiva më e madhe e ligjeratave islame në gjuhën shqipe. - Audio ligjerata islame nga hoxhallarë te ndryshem nga gjithë Trojet Shqiptare me kualitet të lartë. - Pyetje dhe përgjigje
http://www.qsi-ks.com

Radio Islame
Radio Islame në Zvicërr.
http://www.radioislame.com

Radio Udhëzimi
Radio Udhezimi, Ilahi, Ligjerata, Emisione Islame.
http://www.radio-udhezimi.com

RiniaIslame
Ketu munden te shifni rinien islame se sa jan te lidhur me allahun dhe dinin islam.
http://www.lipjani.net

Rrugët e Paqes
Këtu do te gjejnë atë që kanë kërkuar të gjithë ata të cilët dëshirojnë të mësojnë dijen e vërtetë dhe Fenë e Allahut, ata të cilët dëshirojnë të ecin në “Rrugët e Paqes” të përcaktuara nga Zoti i tyre me qëllim që njeriu të arrijë lumturinë e vërtetë në të dyja botët, në këtë të përkohshmen dhe në botën e përtejme të përhershme.
http://www.rrugetepaqes.net

SHOPI I FONDACIONIT TË RINISË ISLAME NË CYRIH
Shopi i Fondacionit të Rinisë Islame në Cyrihë ju ofron literaturë të pasurë në gjuhën shqipe dhe gjermane, si dhe DVD, CD, mp3 etj. Na vizitoni nuk do të zhgënjeheni.
http://www.islamischen.ch

Takvimi per Kosove
Takvimi është një doracak i cili shërben si mjet i nevojshëm orientues për tregimin e kohës, përkatësisht të datave, ditëve, muajve, vitit, festave fetare, kohëve të namazit etj.
http://www.takvimi-ks.com

Tuuba7-Web Portal Islam
Në Shërbimimet E Tuuba7.com Mund Të Gjeni: Web Portalin Tuuba7.com (Lajme Islame & Bota,Artikuj,Shkrime,Teknologji) Tuuba7 Multimedia (Shkarkime-Kur’an,Ligjerata,Ilahi,Video) Tuuba Download Center (Programe,Antivirus,Design,Template,Prog Islame) Tuuba Image & Gallery Host Ngarko-Upload Foto You Tuuba Video (Qendër e Video strehim-ku mund ti strehoni videot e juaja) Tv Tuuba (Film Islam,Ligjerata,Ilahi,Recitim Kur’an) (24 orë Transmetim)
http://www.tuuba7.com

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5