Albanian Community shoqata shqiptare ne Irlande
shoqata shqiptare ne irland. faqja e shqiptareve qe jetojn dhe punojn ne irland, per cdo informacion qe ju duhet.
http://albirl.blogspot.com

AlbCan.org
AlbCan.org - Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze.
http://www.albcan.org

Bashkësia Shqiptare në Zvicër
Web portal i shoqatës "Bashkësia Shqiptare në Zvicër" - BSHZ.
http://www.bshz.ch