Kushineta
Bejme shitjen e kushinetave te gjitha llojeve nga WSW Waelzlager te cilat jane te prodhuara dhe te kontrolluara ne gjermani , kemi kushineta per mjete bujqesore , per mjete te vogla ,per kamion bagera dhe per shume e shume te tjera
http://www.wsw-company.com

Peja Online
www.peja1.de eshte nje faqe e re ne web ,ketu do te gjeni galerine, revistajone,me risi te reja nga vip shqiptar dhe boteror, kinematografi shqiptare,muzike nga me te rejat info per qytetin e pejes,kinematografi boterore, bisedime me info te reja ,vip zonen ...
http://www.peja1.de

Shoqeriajone
Argetim kenaqesi edhe zbavitje....Cdo kerkonit me shume??
http://www.shoqeriajone.com

Ultrahead
Hite anglisht You Ultrahead Radio Ultrahead anglisht Foto montazha Chati Ultrahead Fjalë të urta Harta e botës dhe e Kosovës Foto të basketbollit kosovar Foto të kerreve më të mira në botë Foto të murit Kinez Kuizi i diturisë Kurioziteti nga Ultrahead Këngë për Plisat Lojra nga Ultrahead Love test Lojra puzzle Messengeri Ultrahead Ndreqni emrin tuaj Poezi dashurie Sa përqind ke fat Video të futbollit Webfaqe më kryesore Zgjedhjet e webfaqeve në Kosovë
http://ultrahead.blogspot.com

VirtualTuning
Virtual Tuning Kosova është webfaqe e parë per tuning virtual në Republiken e Kosoves e ne te cilen jan afer 19 vetura të bera Tuning ne menyr virtuale të punurar me kompjuter nga Xheladin Bucolli Shpresoj qe tju ket pelqyre faqja
http://www.virtualtuning-ks.ch

Shko tek faqja: 1 2