Web Hosting & Domain Name
The use of different combine services, open communication, close and honest with customers and market, K’Osoft has a separate strategy to meet the mission and vision of the company, with customers and the mutual interests. Continues engagement of  experts and people with experience in  internet, enable us consistent and sustainable walk, in order to achieve targeted  strategy.
http://www.kosoft.com


Albanianz.com eshte nje komunitet per rinin shqiptare
Albanianz.com eshte nje komunitet / chat per rinin shqiptare! Lidh kontakte ndermjet shqiptarve neper gjtih botes. Krijo profil personal, faqe personale, fotoalbum, forum, video, anketa, kuize etj. Bashkohu tani, falas!
http://www.albanianz.com

Blog.al - Krijo faqe falas
Platformë plotësisht në gjuhën Shqipe, Stafi i faqes ju shoqëron në çdo hap të punës tuaj, Një shumëllojshmëri lajtmotivesh edhe shtojcash për kënaqësinë tuaj, Mundësi për të monetizuar blogun e këshilla profesionale për te suksesi!
http://www.blog.al

Computer Shop InTech
Computer Shop InTech
http://intek.com.mk

Laboratori.al - Creative Web Geeks
Laboratori eshte nje studio kreative e dedikuar te permiresoje cilesine e paraqitjes tuaj online. Jemi te specializuar ne dizenjimin e faqeve te internetit, programimin e aplikacioneve web, optimizim per motore kerkimi dhe administrim serverash.
http://www.laboratori.al/

PUBLIKU
Hapeni faqen tuaj falas: emrijuaj.publiku.com! Kjo është një mundësi e mirë si për Fillestar ashtu edhe për webmaster të Avancuar. Faqja juaj brenda pak minutash do të jetë e publikuar online dhe mund të shihet nga e tërë bota
http://www.publiku.com

Shqipo.com - Krijoni blogun tuaj
Ju duhen vetëm 2 minuta që të hapni blogun ose faqen tuaj. Shqipo.com ju ofron një sistem të thjeshtë e të fuqishëm, krejtësisht në shqip, e krejtësisht falas.
http://www.shqipo.com

Web Hosting & Domain Name
The use of different combine services, open communication, close and honest with customers and market, K’Osoft has a separate strategy to meet the mission and vision of the company, with customers and the mutual interests. Continues engagement of  experts and people with experience in  internet, enable us consistent and sustainable walk, in order to achieve targeted  strategy.
http://www.kosoft.com