Albinot Maloku
Blog i Analistit dhe hulumtuesit te pavarur, Politologut Albinot Maloku.
http://albinotmaloku.wordpress.com/

Armend Hajdari - Faqe personale
Emri im eshte Armend dhe kjo eshte faqja ime personale, Jam njohës i mirë ne dizajnin grafik, gjithashtu ne html,css, php&mysql etj. Dhe do mundohem te ju sjelli klientve te mi cdo her punene sa me te paster dhe web teknologjin e fundit cdo her.
http://www.armend-hajdari.info/

BesartBajrami - Blog Personal, KOSOFT, SEO
Blog personal, te rejat e fundit nga KOSOFT dhe rrjeti i faqeve ne kuader te kesaj kompanie. Informacione per SEO, internet marketing, keshilla per webmaster, etj.
http://besart.blog.al

Blog Personal Irvi Hyka
Është një blog personal me shum vlera për të ditur diçka më shum për temat më të prekura historike, publicistike etj. Një blog kulturor.
http://irvihyka.blogspot.com/

ELLI BLOG
Blogu Elli eshte blog qe permban informacione te ndryshme nga te gjitha lamit e jetes,ne blogun elli nuk mungojne as shkrime te ndryshme nga analistet tane.
http://www.elli.blog.al

Faton Merovci
Faton Merovci Asistent i Matematikës ne FSHMN.
http://www.fatonmerovci.com

Fisnik Mahmuti
Fisnik Mahmuti - Blog Personal
http://www.fisnik.info

fissche.info - Blog Personal
Kjo webfaqe eshte nje blog personal. Por me deshiren time i shtova disa kategori si Tutoriale, Diskutime rreth Google, CMS etj.
http://www.fissche.info

Fjala Ime
Vendi i lirisë së fjalës së mirë.
http://www.fjalaime.ch

Klisi Portal
Klisi Portal
http://www.klisi.it

Shko tek faqja: 1 2